Harvest House Logistics

Harvest House Logistics

“Harvest House Logistics is vastbesloten om een ongeëvenaarde logistiek dienstverlener en betrouwbare partner te zijn voor haar klanten, waar de korte lijnen zorgen voor hoge efficiency en waarbij de kwaliteit en voedselveiligheid van alle producten gewaarborgd blijft.”

Harvest House Logistics is een jong logistiek bedrijf opgericht in 2017 in Maasdijk, midden in het hart van het Westland. Met onze logistieke activiteiten bieden we totaal oplossingen voor de op en overslag van groenten en fruit, direct van de bron. Wij zijn sterk gefocust op service, snelheid en kwaliteit om onze relaties van de meest efficiënte supply chain te voorzien.

Binnen Harvest House Logistics zijn de logistieke activiteiten van onze eigen service providers Rainbow International BV en Global Green Team gehuisvest. Deze bedrijven, met beiden hun eigen focus en afzetgebieden, zijn opgericht voor en door onze vruchtgroentetelers met als doel de (vers) keten zoveel mogelijk te verkorten. Door zó dicht op de bron te zitten zijn wij in staat snel te handelen, proactief te zijn en producten binnen de gestelde deadlines van onze telers naar onze klanten te krijgen.

Facts & figures Harvest House Logistics

  • 4000 m2 loods
  • 20 vaste medewerkers
  • 30 flexkrachten
  • Meer dan 120 verschillende producten
  • Volledig luchtvracht gecertificeerd

Contactgegevens

Loods

Bandijkweg 3
2676 LH Maasdijk
Telefoon: 0174-267500
Email: expeditie@hhlogistics.nl

Postadres

Postbus 175
2670 AD Naaldwijk
©©